Radionica: Roditeljstvo od zabrinutosti do zadovoljstva (Kako pomoći roditelju da bi pomogao svom djetetu?)

Radionica: Roditeljstvo od zabrinutosti do zadovoljstva (Kako pomoći roditelju da bi pomogao svom djetetu?)

Roditeljska uloga je jedna od najzahtjevnijih uloga u životu čovjeka. Roditelji su u modernom vremenu suočeni sa mnogim izazovima u odgoju te su često zbunjeni, uplašeni ili jako ambiciozni kada su njihova djeca u pitanju.

U ovoj radionici cilj je dati osnovne teorijske informacije o dječjim potrebama i odgoju, kao i priliku sudionicima da kroz diskusiju i individualne kratke zadatke osvijeste eventualne prepreke za kvalitetan odnos roditelj-dijete kao i osvještavanje osobnih kapaciteta sa suočavanjem sa odgojnim zadatcima.

U subotu 07.svibnja 2022. god. s početkom u 11h radionicu u trajanju od 2 sata će održati mr.sci. Nermina Vehabović-Rudež psiholog i realitetni psihoterapeut angažirana u Centru za mentalno zdravlje Visoko i Savjetovalištu „Vehabović-Rudež“, te doktorandica studija psihologije na Sveučilištu Hercegovina.

Radionica će se održati u prostorijama Sveučilišta Hercegovina na adresi K. Mihajla Viševića Humskog bb, Mostar.

Obavezna je prijava na e-mail adresu: cieri@hercegovina.edu.ba najkasnije do 05.svibnja 2022.godine. Kotizacija za sudjelovanje u  iznosu od 25km omogućuje i potvrdnicu o sudjelovanju.

Radujemo se susretu!

Odgovori