Ljetna škola na Sveučilištu Hercegovina!

Ljetna škola na Sveučilištu Hercegovina!

Poziv svim međunarodnim i domaćim studentima!

Želite putovati neistraženim draguljima, produktivno učiti, osvojiti ECTS bodove, a zabavljati se i steći nova prijateljstva? Gotovo zvuči predobro da bi bila istina, zar ne?

Sudjelujte u programu ljetne škole na Sveučilištu Hercegovina jer smo zaista Sveučilište vrijedno truda!

Sveučilište Hercegovina je prvo privatno i akreditirano Sveučilište u Bosni i Hercegovini. Imamo dva fakulteta, na tri lokacije i 13 studijskih programa.

Naš ljetni program vode profesori i stručnjaci i naši alumnisti, a traje jedan to tri tjedna tijekom ljetne pauze, od 5. do 25. srpnja 2021. godine.

Možete odabrati između pet različitih tečajeva: engleski ili hrvatski jezik, informacijske tehnologije, art terapija ili ruralni turizam.

Međutim, ljeto je mjesto gdje želimo istraživati i stvarati uspomene i učinit ćemo upravo to!

Ne samo da ćete stvoriti neke nove uspomene već ćete i upoznati istomišljenike i očarat će Vas naša odlična turistička mjesta (Međugorje, Mostar i predivni Stari most) i neistraženi tereni za koje samo domaće stanovništvo zna, koje će osigurati izlet za sve sudionike na programu.

U prilogu se nalazi brošura, koja će Vam dati odgovore na sva Vaša pitanja.

Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas na: summerschool@hercegovina.edu.ba ili pogledajte naš novi VIDEO 

Jedva čekamo da Vam poželimo dobrodošlicu na naš program, ali obavezno se prijavite na e-mail: summerschool@hercegovina.edu.ba do 25. lipnja 2021. godine.

Odgovori