Najava: Dani otvorenih vrata na Sveučilištu Hercegovina

Najava: Dani otvorenih vrata na Sveučilištu Hercegovina

Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Sveučilišta Hercegovina već tradicionalno svake godine održava Dane otvorenih vrata, koji će se ove godine održati od 27. do 29. svibnja putem online platformi, a ako uvjeti dopuste, dio aktivnosti bit će održan i uživo, na lokacijama u Mostaru i u Bijakovićima-Međugorju, o čemu će svi zainteresirani biti obaviješteni na vrijeme.

Cilj održavanja Dana otvorenih vrata je omogućiti svima onima koju su zainteresirani za upis na Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića, Sveučilišta Hercegovina da dobiju točne, potpune i pouzdane informacije u vremenu pandemije, ograničenog i otežanog kretanja, odnosno u uvjetima kada moramo držati distancu i paziti jedni na druge.

Završili ste ili završavate srednju školu i želite nastaviti studij? Trebate pomoć pri odabiru pravog studija za Vas? Želite dobiti više informacija o željenom studiju? 

Sve su to pitanja na koje Dani otvorenih vrata Fakulteta društvenih znanosti dr. Milenka Brkića nude odgovore. Svi zainteresirani će moći kroz interakciju s nastavnicima i studentima iskoristiti priliku za informiranje o uvjetima studija, kvaliteti studijskih programa, mogućnostima razmjene, praktičnoj nastavi i stručnoj praksi.

  • uživo/online razgovor s voditeljima studija za koje ste zainteresirani
  • mogućnost pred-prijave za studij koji želite upisati
  • informacije o mogućnostima stipendiranja
  • prezentacija prakse i stručnog usavršavanja
  • iskustvo iz razmjene studenata
  • razgovori sa studentima koji već studiraju
  • nagradni kviz znanja za one koji žele više

Već sada više informacija o studijima i uvjetima studiranja možete pronaći na našoj internetskoj stranici – STUDIRANJE.

Dobro nam došli!