WEBINAR – Play Attention – biofeedback tehnologija i mentalno zdravlje, 16.6.2021. u 17 sati

WEBINAR – Play Attention – biofeedback tehnologija i mentalno zdravlje, 16.6.2021. u 17 sati

Pozivamo vas da se prijavite i aktivno sudjelujete na BESPLATNOM webinaru!

Play Attention – biofeedback tehnologija i mentalno zdravlje

Play Attention je biofeedback sustav učenja koji se koristi u radu s djecom s poteškoćama u učenju i razvoju poput ADHD-a, disleksije, diskalkulije, disgrafije i spektra autizma. Trenutno je vodeći sustav učenja kroz koji se na neinvazivan način treniraju kognitivne sposobnosti kod djece i osoba s raznim neurorazličitostima. 

Treniranje i jačanje kognitivnih sposobnosti poput koncentracije, fokusa, jezika, govora, kontrole emocija (i ostalih) dovodi do poboljšanja sveopćeg stanja djeteta. Smanjuju se neželjena ponašanja poput nemogućnosti koncentracije, slabe samokontrole, uklapanja u svakodnevicu i izvršavanja obveza. 

Play Attention trenutno se koristi u preko 20 škola diljem Hrvatske, i u mnogim privatnim centrima, udrugama, klinikama i bolnicama. Rezultati su vidljivi u gotovo 100% djece koja na ispravan način prolaze kroz tretmane, te su Play Attention tretmani uvršteni kao službena preporuka psihologa nakon što se djetetu potvrdi dijagnoza. 

Webinar će se držat u srijedu 16.6.2021. s početkom u 17 sati, ispred Udruge Buđenje iz Zagreba, predavača te osnivača Marka Fereka.

 Predavanje je otvoreno za sve sudionike koji žele naučiti nešto novo i vidjeti na koji način taj uređaj funkcionira kao i sami sustav učenja!

Webinar će se održati preko aplikacije MEET. Potrebno je priključiti se preko vlastitog računala, laptopa ili tableta, a ukoliko želite prisustvovati webinaru preko mobilnog aparata potrebno je imati instaliranu aplikaciju MEET.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-mail-a cieri@hercegovina.edu.ba. Link za sudjelovanje će biti dostavljen svim prijavljenima na e-mail adrese sat vremena prije početka webinara.

Odgovori