Otkrij svoju karijeru

  1. Označi aktivnost koja ti se sviđa (preskoči samo onu koja ti se ne sviđa)

2. Označi aktivnost koja ti se sviđa (preskoči samo onu koja ti se ne sviđa)

3. Označi aktivnost koja ti se sviđa (preskoči samo onu koja ti se ne sviđa)

4. Označi aktivnost koja ti se sviđa (preskoči samo onu koja ti se ne sviđa)

5. Označi aktivnost koja ti se sviđa (preskoči samo onu koja ti se ne sviđa)

6. Označi aktivnost koja ti se sviđa (preskoči samo onu koja ti se ne sviđa)

7. Označi aktivnosti koje možeš dobro obaviti ili si u njima vješt (preskoči samo one aktivnosti koje nisi nikada izvodio ili u njima nisi vješt)

8. Označi aktivnosti koje možeš dobro obaviti ili si u njima vješt (preskoči samo one aktivnosti koje nisi nikada izvodio ili u njima nisi vješt)

9. Označi aktivnosti koje možeš dobro obaviti ili si u njima vješt (preskoči samo one aktivnosti koje nisi nikada izvodio ili u njima nisi vješt)

10. Označi aktivnosti koje možeš dobro obaviti ili si u njima vješt (preskoči samo one aktivnosti koje nisi nikada izvodio ili u njima nisi vješt)

11. Označi aktivnosti koje možeš dobro obaviti ili si u njima vješt (preskoči samo one aktivnosti koje nisi nikada izvodio ili u njima nisi vješt)

12. Označi aktivnosti koje možeš dobro obaviti ili si u njima vješt (preskoči samo one aktivnosti koje nisi nikada izvodio ili u njima nisi vješt)

13. Označi koja te od ovih zanimanja privlače ili su ti zanimljiva (preskoči ona koja ti se ne sviđaju ili su ti nezanimljiva).

14. Označi koja te od ovih zanimanja privlače ili su ti zanimljiva (preskoči ona koja ti se ne sviđaju ili su ti nezanimljiva).

15. Označi koja te od ovih zanimanja privlače ili su ti zanimljiva (preskoči ona koja ti se ne sviđaju ili su ti nezanimljiva).

16. Označi koja te od ovih zanimanja privlače ili su ti zanimljiva (preskoči ona koja ti se ne sviđaju ili su ti nezanimljiva).

17. Označi koja te od ovih zanimanja privlače ili su ti zanimljiva (preskoči ona koja ti se ne sviđaju ili su ti nezanimljiva).

18. Označi koja te od ovih zanimanja privlače ili su ti zanimljiva (preskoči ona koja ti se ne sviđaju ili su ti nezanimljiva).

19. Procijeni sebe na svakoj od idućih skala onako kako stvarno misliš da jesi u usporedbi s drugima svoje dobi (gdje „1“ znači nisko, a „7“ visoko). Budi što točniji u procjeni svojih sposobnosti i vještina. Zaokruži odgovarajući broj i nastoji sebe ne procjenjivati jednakim brojem u svakoj sposobnosti

1234567
Mehaničke sposobnosti
1234567
Znanstvene sposobnosti
1234567
Umjetničke sposobnosti
1234567
Sposobnosti poučavanja
1234567
Trgovačke sposobnosti
1234567
Službeničke sposobnosti

20. Procijeni sebe na svakoj od idućih skala onako kako stvarno misliš da jesi u usporedbi s drugima svoje dobi (gdje „1“ znači nisko, a „7“ visoko). Budi što točniji u procjeni svojih sposobnosti i vještina. Zaokruži odgovarajući broj i nastoji sebe ne procjenjivati jednakim brojem u svakoj sposobnosti

1234567
Ručne vještine
1234567
Matematičke sposobnosti
1234567
Glazbene sposobnosti
1234567
Razumijevanje drugih
1234567
Vještine upravljanja
1234567
Uredske vještine