VRHUNSKI SEMINAR ZA PEDAGOGE TJELESNOG ODGOJA, SPORTSKE TRENERE I EDUKATORE U SPORTSKOJ REKREACIJI

 

Sveučilište Hercegovina, Centar za istraživanja, edukaciju, razvoj i izobrazbu – CIERI, poziva sve zainteresirane da se prijave na seminar pedagoga tjelesnog odgoja, sportskih trenera i edukatora u sportskoj rekreaciji, koji će biti održan u srijedu, 19. rujna 2018. u velikoj dvorani Fakulteta društvenih znanosti dr. Milenka Brkića, u Bijakovićima-Međugorju, Kraljice mira 3A, s početkom u 18 sati.

Seminar će voditi dr. Nijaz Skender, redoviti profesor Univerziteta u Bihaću, a tema seminara je: Primjena savremenih dijagnostičkih instrumenata i metoda u vrhunskom sportu, sportskoj rekreaciji i tjelesnom odgoju. Prof. Skender će svim nazočnima demonstrirati najsuvremeniju opremu koju kao jedini u Bosni i Hercegovini koristi na Institutu za kineziologiju u Bihaću, a zainteresirani će moći dobiti upute o korištenju opreme za mjerenje felksibilnosti, motoričkih sposobnosti, brzinu reakcije, laktata (za treninge), brzine kretanja i tako redom.

Seminar će trajati otprilike 2 sata, potpuno je besplatan za sve zainteresirane, uz obaveznu prijavu na e-mail: cieri@hercegovina.edu.ba, potrebno je samo navesti ime i prezime i ustanovu/školu/klub/savez … it.d. iz koje polaznik seminara dolazi. Broj sudionika nije ograničen po ustanovi ili klubu.

Za sve dodatne informacije, slobodno se javite ili pošaljite SMS na 063 / 796 344. Dobro došli!