20 pro.

Poštovani,

Centar za istraživanja, edukaciju, razvoj i izobrazbu Sveučilišta Hercegovina (CIERI) obilježit će ove godine sezonu blagdana prigodnom radionicom i akcijom kićenja bora na koji su pozvani članovi udruga Susret iz Čitluka, Duga iz Ljubuškog i Betlehem iz Čapljine, djeca i roditelji, a koja će biti održana u subotu 23. 12. 2017. u 12 sati, u prostorijama Fakulteta društvenih znanosti dr. Milenka Brkića u Bijakovićima, Kraljice mira 3A.

Cilj akcije je povezivanje Centra i iskazivanje zahvalnosti roditeljima i drugim članovima udruga koje se skrbe za najslabije u lokalnim zajednicama, i izgradnja povjerenja među svim sudionicima zahtjevnoga procesa uključivanja osoba s poteškoćama u sve dijelove društva.

Sve prisutne razveselit će orkestar Osnovne glazbene škole Brotnjo iz Čitluka, bit će organizirana radionica za djecu, a roditelji će moći sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj će ostvariti pogodnosti za svoju djecu kroz razne aktivnosti Centra.

Zamišljeno je da svako dijete koje dođe, ili predstavnici roditelja i udruge, donesu ukrase koje su već ranije izradili ili da ga izrade na radionici u subotu, i tako sudjeluju u zajedničkom kićenju bora, čime se na simboličan način šalje poruka sudjelovanja svih u zajedništvu radosti nastupajućih blagdana.

I svi ostali koji žele, dobro su došli! Molimo sve zainteresirane da broj članova udruge (djece i roditelja) koji će doći i sudjelovati u radionici u subotu javite na broj telefona 063 / 440 474 ili na e-mail cieri@hercegovina.edu.ba.

Dobro nam došli!